Neutrino

Uslovi korištenja

KORIŠTENJE WEB SHOPA/STRANICE

Korisnici samovoljno, za svoju potrebu i na svoju odgovornost prihvataju korištenje svih sadržaja dostupnih na web shopu/stranici neutrino.ba.

Zabranjeno je korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa stranice. Hakerski napadi s ciljem onesposobljavanja stranice također su strogo zabranjeni.

Svako nedozvoljeno korištenje web stranice smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi 

OPĆI UVJETI

Nakon izvršene narudžbe i njenog prijema na e-mail sajta, narudžba je neopoziva. Prodavač se obavezuje da naručene proizvode dostavi i isporuči ispravne u predviđeno i dogovoreno vrijeme.

Prodavač je dužan da obavijesti kupca o svim promjenama do kojih dođe.
Sve eventualne promjene, osim promjena vezanih za isporuku, se ne odnose na već potvrđene narudžbe.

SAGLASNOST I PROMJENA USLOVA

Korištenje naših servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korištenja. Neutrino se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.
 

PLAĆANJE KARTICAMA​

Tokom procesa naručivanja i kupovine, naš sistem zahtijeva unos ličnih podataka u dva navrata – informacije o kupcu (ime, prezime, adresa, telefon i email) i informacije o osobi koja vrši uplatu (ime, prezime, broj kreditne/debitne kartice, rok važnosti kartice, CCV/CVC2 kod). Podaci o kreditnoj kartici se unose isključivo na sigurnoj stranici Raiffeisen Bank Bosnia (SSL), i mi nemamo nikakvog pristupa do njih, niti ih igdje pohranjujemo. Lični podaci kupca se čuvaju isključivo za potrebe praćenja narudžbi i neće nikada biti korišteni u bilo koje druge svrhe. Ovi podaci su dostupni samo autorizovanom osoblju i nikada neće biti stavljene na raspolaganje trećim licima (osim u slučaju zakonske obaveze, kada su traženi od strane nadležnih službi putem propisanih procedura).
 

POVRAT PROIZVODA I NOVCA

Ukoliko je proizvod startno neispravan, omogućavamo povrat novca ili zamjenu za drugi proizvod. Kupac je obavezan da nas kontaktira putem emaila info@neutrino.ba ili telefona  +387 35 258 134  i zatraži povrat proizvoda. 
 

ČUVANJE PRIVATNOSTI PODATAKA

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca na način da prikupljamo samo neophodne osnovne podatke o kupcima/korisnicima. Informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje pravila o zaštiti privatnosti.

 

POLITIKA ISPORUKE PROIZVODA

Proizvode mozete naručiti preko našeg Web-a i preuzet u radnji  i platiti direktno našem Trgovcu, tako da ne morate plaćati preko stranice ukoliko ne želite. Dostava se Vrši na području čitave BiH,dostava iznosi  9 KM, Besplatna dostava za narudžbe preko 250KM. Rok isporuke do 48 sati.

 

KONTAKT INFORMACIJE

ADRESA: Klosterska 30, 75000 Tuzla

TELEFON:  +387 35 258 134

EMAIL:  info@neutrino.ba