Neutrino

O nama

O nama

NEUTRINO d.o.o. u svom sklopu ima nekoliko poslovnica.

U našem objektu u samom centru Tuzle, ulica Klosterska br.30., pored sjedišta firme smještene su i veleprodaja i maloprodaja, čiji asortiman čine: CANON proizvodi, ali i kompletan asortiman računara, računarske opreme i periferije renomiranih svjetskih proizvođača: HP, IBM, DELL, INTEL, EPSON, AMD, ACER, ASUS, PHILIPS, LG, SAMSUNG, LENOVO, INTEX, GENIUS, MICROSOFT, KINGSTON, TOSHIBA, PANASONIC, TP-LINK, D-LINK i drugih.

Na istoj adresi je smještena i naša tehnička služba koja vrši usluge servisiranja i popravke kopir aparata, printera, fax uređaja, skenera, fiskalnih kasa, računara, laptopa i ostale biro i informatičke opreme.

Da bi ponuda bila kompletna, na istoj lokaciji Vam nudimo i kancelarijski materijal i školski pribor različitih proizvođača: INTIMUS, STAEDTLER, ESSELTE, LIPA MILL, FABRIANO i drugih.

Za više informacija kontaktirajte nas preko naše kontakt forme.

Kompletan navedeni asortiman je zastupljen i u našoj poslovnoj jedinici u Gračanici, na adresi Alije Izetbegovića br. 35. Jedna od naših poslovnica je i fotokopirnica opremljena visoko sofisticiranom tehnologijom, koja stoga nudi vrlo široku paletu usluga, a nalazi se u Tuzli, TC Sjenjak.

CANON partner

Zahvaljujući korektnom odnosu prema poslovnim partnerima, kupcima i dobavljačima, kao i samim zaposlenicima društva, NEUTRINO d.o.o. se do danas razvio u vrlo prepoznatljivu i uglednu firmu na tržištu cijele Bosne i Hercegovine.

Ono što bismo istakli i na šta smo posebno ponosni je da smo već duže od 10 godina ovlašteni za distribuciju i servis CANON proizvoda.

Naš cilj je da Vam ponudimo široku paletu proizvoda iz područja biro opreme i informacionih tehnologija, a obezbjeđujemo i servisiranje istih.

NEUTRINO d.o.o. nastoji razviti skladnu i harmoničnu radnu atmosferu, u kojoj će zaposlenici sebe vidjeti prije svega kao vaše konsultante i pomagače u procesu kupnje, sa ciljem da zajednički dođemo do najboljeg rješenja za Vas i da Vas upoznamo sa svim mogućnostima koje nudimo. Pozivamo vas da nas posjetite!

Etički kodeks i profesionalno ponašanje

U srži našeg poslovanja

Etičko ponašanje naših ljudi je temelj uspjeha Neutrina u Bosni i Hercegovini . O njemu ovisi naš ugled, kako pojedinaca tako i kompanije. Smatramo da svatko u našoj kompaniji ima odgovornost osigurati da onim što svaki dan radi omogućava da naziv Neutrino ostane sinonim za kvalitetu.

Mapa poslovnica

Tuzla

Kontakt: +387 35 258 391 maloprodaja:+387 35 258 134

Gračanica

Kontakt: +387 35 703 897